Drücke „Enter”, um zum Inhalt zu springen.

Alle valutaer vil være knyttet til Bitcoin, siger forfatteren ‚morgendagens pris‘ Jeff Booth

Emma 0

Iværksætter og populære forfatter Jeff Booth har forudsagt en dystre fremtid for fiat-valutaer,

‚Meget sandsynligt‘ Bitcoin bliver reservevalutaen

Forfatteren af ​​“The Morning Price: Why Deflation is the Key to an Abundant Future“, Jeff Booth, har gjort sagen om, at bitcoin vil blive verdens reservevaluta, og alle nationale valutaer i sidste ende vil være knyttet til bitcoin. Booth udgav sin bog i januar med en detaljeret beskrivelse af, hvorfor vi skal have en økonomisk nulstilling og en ny økonomisk ramme. Iværksætteren grundlagde også det canadiske baserede teknologivirksomhed Builddirect, en online markedsplads for forbedringsprodukter.

I et interview med Cambridge House International, der blev offentliggjort i sidste uge, diskuterede han den aktuelle økonomiske situation og hvorfor han er mere bullish på bitcoin end nogen anden aktivklasse. Han begyndte med at forklare konsekvenserne af, hvad Federal Reserve gør lige nu. ”Al udskrivning går direkte i aktivpriser, og den bliver frarøvet fra den større økonomi,” beskrev han. ”Hvad der kommer næste gang er MMT, helikopterpenge og alt andet. Og når først Fed mister sin troværdighed, er alle væddemål i inflation, så Treasury i det væsentlige bliver Fed og udskriver penge og kan distribuere disse penge til [befolkningen], og så mister du valutaer over hele verden. ”

Desuden forudsiger Booth, at „renten fortsætter med at falde, indtil valutaen svigter“, og understreger, at centralbankerne kunstigt holder renten nede. Federal Reserve lovede for nylig at holde renten tæt på nul i flere år, efter at den havde meddelt et skift af politik for at presse inflationen op .

For at bevare velstand i dette miljø diversificerer Booth sig og advares mod at placere al formue i en aktivklasse. Mens han havde både guld og bitcoin i sin investeringsportefølje, bekræftede han: ”Jeg er meget mere bullish på bitcoin af forskellige årsager. Jeg tror, ​​det kan være det nye guld … bitcoin virker på en netværkseffekt. ” Den populære forfatter uddybede:

[Bitcoin] skal fortsætte med at vokse, og jeg tror, ​​at andre valutaer en dag vil være knyttet til bitcoin … Jeg synes det er meget sandsynligt, at bitcoin bliver reservevalutaen

Han bemærkede, at „Guld værdiansættes, hvor det er for nøjagtig samme tro, at det vil være knyttet til valutaer“, og hævder, at bitcoin er en meget bedre indsats end guld, og vigtigere, alles portefølje „skal“ inkluderer bitcoin. Derudover „Når valutaer går i stykker, og sikkerhed bliver et problem, er bærbarhed af guld virkelig svært,“ advarede han og tilføjede, at „Bærbarheden alene af bitcoin af sikkerhedsmæssige årsager bliver altafgørende.“

Die Kommentare sind deaktiviert.