Drücke „Enter”, um zum Inhalt zu springen.

Marathon Ramps Up Mining Rig Arsenal, ingesteld om Amerika’s grootste Bitcoin Miner te worden.

Emma 0

De crypto-mijnbouwruimte blijft in indrukwekkende aantallen groeien, nu bedrijven van de pandemische blues af beginnen te komen en hun activiteiten beginnen te groeien.

Deze week kondigde Marathon Patent Group Inc., een zelf-mijnbouwfirma, een beweging aan die het de grootste mijnbouwfirma in de Verenigde Staten kon zien worden.

Hooghartige Aspiraties

De overeenkomst zou van Marathon de grootste mijnwerker in het land en een van de 15 grootste mijnbouwfirma’s ter wereld maken. In een gesprek met de industrie nieuwsbron Decrypt via e-mail, legde een vertegenwoordiger van het bedrijf uit dat ze geloofden dat de huidige heropleving van Crypto Bull de perfecte tijd was om te groeien.

Volgens een persbericht bevestigde Marathon dat het een overeenkomst had gesloten met de toonaangevende fabrikant van mijnbouwapparatuur Bitmain om 10.000 eenheden van de Antminer s19 Pro-installaties van deze laatste te kopen. De ramingen van het bedrijf tonen aan dat de overeenkomst het 23.600 mijnbouwinstallaties in zijn arsenaal zou geven, hoofdzakelijk leverend een totale hashrate van 2.56 EH/s.

De Marathon begon met een wervelwind die zich in augustus opkocht, toen het bedrijf een deal aankondigde om 10.500 Antminer s19 Pro-installaties van Bitmain te kopen. Het bedrijf noemde het evenement een „mijlpaal“ en bevestigde dat de rigs het een 1,5 EH/s hashrate zouden leveren en het transport naar 13.520 zouden brengen.

Het bedrijf heeft ook belangrijke stappen gezet in het verminderen van de mijnbouwkosten. In eind Augustus, bevestigde het een alle-voorraadaankoop van medemijnwerker Fastblock Mining, hopend om zijn kosten door de helft te snijden. Jammer genoeg, viel de overeenkomst door en stortte vorige maand in.

Ondanks de tegenslag, sloot de firma uiteindelijk de overeenkomst die het wilde, aankondigend een vennootschap met de Energie van Beowulf deze maand. Volgens de aankondiging zullen beide bedrijven een 105-megawatt Bitcoin-datacenter voor de mijnbouw lanceren. Samen met het genereren van een potentiële 1.26 EH/s tegen Q2 2021, zou de overeenkomst ook moeten helpen de elektriciteit van Marathon en de kosten van het centrumbeheer met 38 percenten te verminderen.

Oproerblokketen komt snel op gang

Marathon is niet het enige mijnbouwbedrijf dat grote stappen zet. Vorige maand kondigde Riot Blockchain aan dat het 2.500 s19 booreilanden had gekocht van Bitmain. De overeenkomst, die bij ongeveer $6.1 miljoen wordt getaxeerd, zou naar verluidt de rellen hashrate van het huidige 500PH/s niveau tot ongeveer 2.3 EH/s tegen Juni 2021 verhogen.

De NASDAQ-vermelde firma begon een significante het kopen fuif in Augustus, toen het 5.100 s19 Proinstallaties van Bitmain kocht. De overeenkomst kostte $11.2 miljoen, met de mijnwerkers die tegen februari 2021 zouden moeten worden opgesteld. Riot kondigde ook aan dat het hoopte een positieve cashflow te bereiken tegen het einde van het jaar – terwijl ook het bereiken van een 0,55 EX / s hashrate.

„Wij geloven in de mogelijkheid van Bitcoin om een verstorende kracht te zijn in de traditionele financiële en valutasystemen. Riot maakt stappen in de positionering om deel uit te maken van die toekomst, en deze aankoop is een kenmerk van die inspanningen“, aldus Remo Mancini, de onafhankelijke voorzitter van Riot Blockchain.

Nu verschillende topspelers in de industrie zich opstapelen, kan 2021 een belangrijk jaar worden voor de sub-industrie in de mijnbouw. Er zijn nog minder dan 2,5 miljoen BTC-munten te ontginnen en iedereen probeert niet achter te blijven.

Die Kommentare sind deaktiviert.